Отборите на Берое и Септември ще премерят сили в мач

...
Отборите на Берое и Септември ще премерят сили в мач
Коментари Харесай

Берое и Септември ще премерят сили в групата на изпадащите

Отборите на Берое и Септември ще премерят сили в мач от групата на изпадащите в efbet Лига. Срешата в Стара Загора започва в 19:15 часа и ще бъде предавана директно в ефира на DIEMA SPORT. На Gong.bg също ще проследим най-интересното от дуела. 

И двата отбора влизат в мача в неприятна серия. Берое загуби последните си две срещи, от Лудогорец с 1:2 и Хебър с 0:2. Все отново заралии приключиха постоянния сезон с 27 точки и на 12-а позиция в класирането и стартират плейофите с 4 точки пред Хебър, който се намира на 14-то място. Септември пък е позиция по-надолу с 22 пункта в актива си.

Столичани смениха треньора си, като на поста застана Красимир Балъков, който ще има сложната задача да избави от изпадане тима. Септември е на седем следващи провали в българския шампионат, а в последната среща изгубиха от Пирин с 0:1. Защитникът Иван Арсов си изкара червен картон и изпуска дуела през днешния ден. 

Септември завоюва и двата мача против Берое през годината, първо с 3:1 като хазаин, а по-късно и с 2:1 като посетител. За Берое точките от тази среща също са извънредно значими. Заралии има какво да потвърждават след неубедителното показване и домакинска загуба против Хебър в последния си мач.

Главен арбитър на мача Берое - Септември ще бъде Георги Давидов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР