Отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу

...
Отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Берое приема Локомотив в непредвидим сблъсък

Отборите на Берое и Локомотив (Пловдив) се изправят един против различен в среща от 8-ия кръг на efbet Лига. Двубоят опълчва 13-ия и 5-ия във краткотрайното класиране на шампионата. Мачът в Стара Загора стартира в 21:00ч., а основен арбитър е Васимир Ел-Хатиб. 

Заралии позволиха тежка загуба в предходния кръг с 1:3 от Септември (София), след която Дисциплинарната комисия към Българския футболен съюз наложи парична глоба в размер на 600 лева на старши треньора на Берое Петър Хубчев за „ демонстративна липса на почитание към играта “. 

През миналата седмица “черно-белите ” не играха публична среща, откакто дуелът им против ЦСКА-София беше отсрочен. По тази причина в събота старши треньорът на пловдивчани Александър Томаш организира двустранна игра със своите футболисти. 

Иначе в последния си мач от шампионата Локомотив приключи наедно 0:0 с Локомотив (София) в железничарското дерби. 

Александър Томаш ще може да разчита на бразилеца Джовани за идното посещение. Той обаче има проблеми със състава в отсъствието на Райън Бидунга, за който има подозрения, че е с тежка травма. Стражът Илко Пиргов пък към момента се възвръща след заболяване и неговото място на вратата ще заеме Динко Хоркаш.

В предходната акция Берое и Локомотив бяха дружно в групата за плейоф за седмо място, даващо право на присъединяване в бараж за класиране в европейските клубни шампионати. В тези две срещи Берое не загуби от Локо, завършвайки наедно 1:1 с „ черно-белите “ на „ Лаута “ и побеждавайки с 1:0 вкъщи. Впоследствие Берое стигна до баража, само че загуби от Ботев (Пловдив). 

БЕРОЕ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

БЕРОЕ (4-2-3-1): Караджов; Д. Стоянов, Пиргов, Динков, Рука; Анисе, Мечев; Траоре, Тунгара, Юсеин; Луизиньо
Старши треньор: П. Хубчев

ЛОКО ПД (4-4-2): Хоркаш; Матеус; Луан, Паскалев, Томашевич; Евандро, Витанов, Зебли, Карагарен; Д. Илиев, Боруков
Старши треньор: А. Томаш

СЪДИЯ: Васимир Ел Хатиб
СТАДИОН: " Берое ", Стара Загора
НАЧАЛО: 21:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР