Отборите на Берое и Левски ще дадат началото на последния

...
Отборите на Берое и Левски ще дадат началото на последния
Коментари Харесай

Берое и Левски се изправят в протоколен мач

Отборите на Берое и Левски ще дадат началото на последния 10-и кръг от шампионския плейоф в Първа професионална лига. Двата отбора се изправят един против руг в 17:15 часа в Стара Загора. За страдание обаче срещата е без никакво значение и чакаме да бъде просто протоколна. Левски е сигурен за 3-ото място в крайното класиране и не може да мине нито по-напред, нито по-назад. Берое пък ще приключи на 4-ата позиция, където се намира сега.

Все отново двата отбора се чака да играят за почитателите и за своята чест. Софиянци даже се чака да бъдат по-амбцираният отбор в днешния мач, защото имат да си връщат на този противник за двете загуби в последните два мача. Едната от тях бе много мъчителна на “Герена” с 1:2.

От друга страна обаче Левски ще даде отмора на доста от титулярите, с цел да ги запази за идния бараж за Лига Европа против Етър. Треньорът Георги Тодоров ще продължи политиката да дава късмет на млади футболисти от школата. Това може да значи, че “сините” ще изравнят, а може и да подобрят върха си за употребявани играчи в един сезон. До момента на терена през сезона със синята фланелка са били 36 футболисти, а върхът е от 37 употребявани играчи през 2008/2009 година.

В Берое също ще има прекрояване на състава поради многото отсъстващи играчи. Владимир Гаджев, Георги Ангелов, Вандерсон, Карлос Охене и Педро Еуженио са с ноктузии. Меледже пък е осъден. Така Александър Томаш ще пусне в игра Аргилашки на вратата, а в отбрана ще бъдат Василев, Алкан, Бандаловски и Леони. Желев, Цветков и Минчев ще са триото в средата на терена, а в офанзива ще стартират Бригидо, Мешка и Камбуров

Левски не може да употребява санкции Нуно Рейш. Георги Тодоров се чака да заложи на Кръстев, под рамката, а пред него ще работят Цветкович, Иванов, Унтонджи и Нганиони в защита. Райнов и Юруков ще бъдат отбранителни полузащитници, а Мариани ще работи като плеймейкър. Сейдахмет и Мартин Д. Петков ще бъдат на крилата, а в офанзива ще стартира Божинов.

Първа професионална лига, шампионски плейоф, 10 кръг:

БЕРОЕ - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

БЕРОЕ: Аргилашки, Василев, Алкан, Бандаловски, Леони, Цветков, Желев, Минчев, Бригидо, Камбуров, Мешка

ЛЕВСКИ: Крастев: Цветкович, Унтонджи, Иванов, Нганиони, Райнов, Юруков, Мариани, М. Петков, Сейдахмет, Божинов

Стадион: “Берое”, Стара Загора
Съдия: Ивайло Стоянов
Начало: 17:15 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 10 кръг, петък 24 май  Берое 17:15предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР