Отборите на Берое и Левски играят при резултат 0:1 в

...
Отборите на Берое и Левски играят при резултат 0:1 в
Коментари Харесай

Левски води с 1:0 на Берое в последния мач от 12-ия кръг

Отборите на Берое и Левски играят при резултат 0:1 в конфликт от 12-ия кръг на Първа Лига.

Още в третата минута Ивелин Попов се разписа в мрежата на Иван Караджов. Цунами центрира в наказателното поле за Илиян Стефанов, а някогашният национал на България излезе неразчетено, като не се разбра с Димитър Пиргов. Опитният футболист се възползва, вкарвайки своя дебютен гол в празната врата. При попадението обаче Стефанов игра с ръка, само че основният арбитър Георги Кабаков и реферът на ВАР Владимир Вълков не анулираха гола.

Малко по-късно домакините дадоха отговор с добър удар на Симеон Мечев от фал, само че кълбото мина на сантиметри от задачата. В 14-ата минута Илиян Стефанов и Филип Кръстев комбинираха, а халфът стреля технично с външен фалц, само че кълбото попадна право в ръцете на стража на " зелените ".

В 21-ата минута Цунами отпави удар от към 15 метра, само че не съумя да затрудни Иван Караджов. Шест минути по-късно Роналдо проби отляво, след което комбинира с Уелтон, който стреля с едно допиране, само че топката нацели гредата.

В 33-ата минута Рука също опитва шанса си, само че опитът му бе прекомерно неакуратен. Секунди по-късно Георги Миланов навлезе в наказателното поле и бе съборен от неприятелски състезател, само че " сините " не получиха дузпа, макар претенциите си. Това бе и последната забавна обстановка за първата част.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР