Отборите на Берое и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу

...
Отборите на Берое и Хебър (Пазарджик) се изправят един срещу
Коментари Харесай

Берое и Хебър се нуждаят от точки

Отборите на Берое и Хебър (Пазарджик) се изправят един против различен в мач от 30-ия кръг на efbet Лига. Срещата в Стара Загора е с начален час 15:30 и ще бъде ръководена от рефера Кристиян Колев.

Двубоят е доста значим и за двата тима, който се борят за оставането си е елита на родния футбол. Към момента домакините са на 12-о място с 27 точки, до момента в който гостите са предпоследни с едвам 20, тъй че точките са извънредно скъпи.
 Киров: Доста дуели губим по безразсъден метод Киров: Доста дуели губим по безразсъден метод
Берое усъвършенства играта си напоследък, като победи Пирин на собствен терен, а сподели отпор при визитите си на Левски и Лудогорец. Хебър от своя страна мина през разнообразни положение напоследък, като в предишния кръг изгубиха с 0:4 от ЦСКА - София, а преди този момент изненадаха с 4:1 като посетител Локомотив (София).
 Големи награди в Хебър при оставане в елита Големи награди в Хебър при оставане в елита
В първия мач между тях през сезона двата отбора приключиха наедно 1:1. За Хебър се разписа Георги Търтов, а за Берое тогава прецизен бе Стив Траоре, който към този момент не е част от заралии.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР