Отборите на Белгия и Япония се изправят един срещу в

...
Отборите на Белгия и Япония се изправят един срещу в
Коментари Харесай

Дяволи и самураи в заветна битка за място на четвъртфинал

Отборите на Белгия и Япония се изправят един против в следващ осминафинален дуел от елиминационната фаза на Мондиал 2018.

На пръв взор Белгия е любимецът в този мач. " Червеният динамит " се намира в невероятна форма. Отборът е в серия от 22 следващи мача без загуба (17 победи и 5 равенства). От началото на Мондиала възпитаниците на Роберто Мартинес записаха 3 победи - 3:0 над Панама, 5:2 над Тунис и 1:0 над Англия, като по този начин завоюваха първата позиция в своята група " G " и са тимът с най-вече маркирани попадения в груповата фаза.

 Хърватия - Дания 4:3 след осъществявания на дузпи!
Невероятен вратар избави три дузпи и прати Хърватия на 1/4-финалите на Мондиал 2018

Модрич виновник и воин, Ракитич прати " шахматистите " против Русия

В същото време " самураите " стигнаха до тази фаза с огромна доза шанс. Те започнаха присъединяване си на шампионата с победа с 2:1 над Колумбия, само че по-късно последва тъждество 2:2 със Сенегал и загуба с 0:1 от Полша. Така японците приключиха с равни точки и идентична голова разлика със Сенегал и единствено по-малкото получени картони им обезпечи присъединяване на 1/8-финал.

Белгия доближи до 1/8-финалната фаза за 6-и път в последните си 7 участия на международни шампионати. Те ще опитат за 3-и път да прескочат тази фаза. Японците пък в никакъв случай до момента не са попадали измежду най-хубавите осем.

 Русия победи Испания с 5:4 след осъществяване на дузпи и е на четвъртфинал на Мондиал 2018
Русия лиши фантазията на Испания за успех на Мондиал 2018 след драма с дузпи

Коке и Яго Аспас провалиха " Ла Роха "

Главен арбитър на срещата е сенегалецът Маланг Диедхиу от Сенегал, с помощници Джибрил Камара и Ел Хаджи Самба. Със системата ВАР ще се занимават Феликс Цвайер (Германия), Клеман Тюрпен (Франция), Марк Брош (Германия) и Дани Макелие (Холандия).

 Бразилия и Мексико мерят сили в осминафинален мач от Мондиал 2018
Бразилия с повече от сложна задача - да прати вкъщи коравия отбор на Мексико

Възпитаниците на Тите се намират в страхотна серия от 14 следващи мача без загуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР