Отборите на Байерн Мюнхен и Волфсбург играят при в първи

...
Отборите на Байерн Мюнхен и Волфсбург играят при в първи
Коментари Харесай

Байерн няма спирка! Премина с лекота през Волфсбург, Левандовски чупи рекорди

Отборите на Байерн Мюнхен и Волфсбург играят при в първи дуел от 17-ия кръг на немската Бундеслига. Томас Мюлер откри резултата в седмата, а Даю Упамекано удвои в 57-ата минута с първия си гол за "баварците ". Лерой Сане оформи класиката в 59-ата минута. Роберт Левандовски също се разписа в 87-ата минута. Срещата на „ Алианц Арена “ можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 3 , както и онлайн на платформата.

„ Баварците “ са в чудесна серия от четири следващи победи в шампионата, в това число триумф над главния си съперник за купата Борусия Дортмунд, като седят твърдо на първата позиция с актив от 40 точки, с шест повече от „ вестфалци “.

„ Вълците “, от своя страна, са много неуверени от началото на сезона и все още заемат 11-о място с 20 точки. Волсфбург нямат победа над Байерн от 2015 година.

Срещата ще се играе без аудитория поради ограниченията срещу разпространяване на COVID-19.

Байерн натисна и се настани в половината на Волфсбург още в първите минути на дуела.

„ Баварците “ откриха резултата още с първата си по-опасна офанзива в мача. В седмата минута Серж Гнабри стреля от отдалеченост, Коен Кастеелс мазета, само че топката попадна в краката на Томас Мюлер, който от близко не сбърка - 1:0. Голът за немския национал е още по-специален, тъй като идва в мач №400 за него в Бундеслигата.

4️⃣0️⃣0️⃣ Bundesliga games
1️⃣3️⃣4️⃣ Bundesliga goals knows how to celebrate a milestone ⚽
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР