Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен не се победиха

...
Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен не се победиха
Коментари Харесай

Леверкузен и Вердер не се биха в типичен мач с марката Бундеслига

Отборите на Байер Леверкузен и Вердер Бремен не се победиха в превъзходен за наблюдение конфликт, завършвайки 2:2 в финален конфликт от съботната стратегия на деветия кръг на Бундеслигата. За "аспирините " автогол означи Йомер Топрак, като втори добави Лукас Аларио. За гостите точни бяха Милот Рашица и Дейви Клаасен.

Двубоят стартира по превъзходен метод за домакините. След осъществяване на корнер и безредие в наказателното поле на Вердер Йомер Топрак не съумя да измести крайници си от пътя на топката и заби кълбото в личната си мрежа за 1:0.

Авансът на домакините просъществува до края на първата част, когато една от звездите на "бременските музиканти " сподели своята класа. В 40-та минута Милот Рашица напредна през центъра на терена, стреля от към 25 метра, след което шутът му рикошира в крайници на бранител на домакините и стана неспасяема за вратаря Лукаш Храдецки.

В началото на втората част обратът беше цялостен. В 48-та минута Джеси Сърджант получи топката в наказателното поле след осъществяване на тъч, преодоля двама бранители с превъзходен финт и откри Дейви Клаасен на границата на наказателното поле. Холандецът настройки добре топката на десния си крайник и разстреля Храдецки за повторно.

Авансът обаче просъщестува едвам 10 минути. Карим Беларади напредна по десния фланк, и центрира паралелно на гол линията на вратата на гостите. Там най-съобразителен се оказа Лукас Аларио, който с бързо придвижване с левия крайник преодоля вратаря Павленка за 2:2.

Към края на срещата Аларио за момент повярва, че е героят на вечерта. Той означи гол в 72-та минута, само че след преразглеждане от видео-асистент реферите попадението беше анулирано поради засада.

По този метод Леверкузен остава на 8-та позиция с 15 точки след 9 мача. Вердер, въпреки това, е на 12-то място с едвам 10 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР