Отборите на Барселона и Ювентус се изправят в една от

...
Отборите на Барселона и Ювентус се изправят в една от
Коментари Харесай

Барселона и Ювентус кръстосват шпаги в една от най-атрактивните летни контроли

Отборите на Барселона и Ювентус се изправят в една от най-интересните летни контроли през тази година. Двубоят сред "лос кулес " и "бианконеритте " ще може да наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 4 в нощта на 26-и против 27-и юли. Срещата на 96-хилядния стадион "Котън Боул " в Арлингтън, Тексас е с начален час 3:30.

Каталунците дойдоха в Далас, където упражняват с всичките си звезди и нови попълнения. Срещу „ Старата госпожа “ присъединяване няма да взема Феран Торес, който е контузен. Четиримата нови – Кесие, Кристенсен, Рафиня и Левандовски най-вероятно ще стартират срещата. Испанският отбор продължава да работи и по прехвърлянето на бранителя Жул Кунде от Севиля, като се чака до края на седмицата договорката да бъде приключена.

Досега през подготовката си „ блаугранас “ записаха тъждество с испанския аматьорски Олот и две победи. Първо бе разрушен Интер Маями с 6:0, а в „ Ел Класико “ бе надвит безконечния зложелател Реал Мадрид с 1:0.

Юве също направи огромна селекция през лятото. Торинци си върнаха Пол Погба след 6-годишен престой в Манчестър Юнайтед. Освен французина на "Алианц Стейдиъм " привлякоха най-хубавия бранител в Серия А през предишния сезон Глейсон Бремер, Анхел Ди Мария от Пари Сен Жермен, както и младокът Андреа Камбиазо от Дженоа. В отбора се завърнаха и няколко надарени младоци като Николо Фаджоли и Николо Ровела. Новоизлюпеният италиански национал Федерико Гати също е част от групата за турнето в Съединени американски щати.

В единствената си до момента контрола на американска земя италианският отбор победи с 2:0 Чивас Гуадалахара. Лошите вести за наставника Масимилиано Алегри са свързани с Погба, който получи травма в коляното преди броени часове и евентуално ще изпусне първите няколко кръга от Серия А.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР