Отборите на Барселона и Реал Мадрид играят при 2:1 в

...
Отборите на Барселона и Реал Мадрид играят при 2:1 в
Коментари Харесай

Барселона - Реал Мадрид 2:1, каталунците с червен картон

Отборите на Барселона и Реал Мадрид играят при 2:1 в борба от 36-ия кръг на Ла Лига. Луис Суарес откри резултата в десетата минута. Кристиано Роналдо изравни в 15-ата. В добавеното време на първата част Сержи Роберто беше изпъден за удар без топка. Малко по-рано съдията спести червен картон на Бейл. В 52-ата Меси вкара за 2:1, откакто реферът не пожела да свири явен фал в офанзива на Луис Суарес.

Barça XI
#ElClásico
#ForçaBarça! pic.twitter.com/wrRqzkQVau
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 6, 2018

Луис Суарес поведе офанзивата на каталунците, подкрепян от Лионел Меси. Ернесто Валверде сложи вдясно Филипе Коутиньо и вляво - Андрес Иниеста.
¡Once inicial contra el Barcelona! #RMMovistar #HalaMadrid #RMClasico pic.twitter.com/Ur1TWjKGU6
— Real Madrid C.F. (@realmadrid) May 6, 2018

Рафаел Варан съумя да се възвърне и зае място до Серхио Рамос в центъра на отбраната. Зинедин Зидан избра 4-3-3 с нахлуване, завършено от Гарет Бейл, Карим Бензема и Кристиано Роналдо.

 Барселона - Реал Мадрид @@@Срещата на " Камп Ноу " стартира с по-дейна игра на домакините. В четвъртата минута Меси изведе Суарес в наказателното поле, уругваецът стреля мигновено, само че Варан се намеси и мазета в корнер. В шестата Кристиано беше спрян от флага за засада. Повторенията демонстрираха, че обстановката е много дискусионна.

 Барселона - Реал Мадрид @@@В десетата минута каталунският отбор откри резултата след хубава акция. Суарес доста хитро изведе Сержи Роберто, който се отскубна самичък отдясно и центрира към далечната греда. Меси увлече бранителите и Луис Суарес остана непокрит на задната греда, откъдето осъществя с удар от въздуха - 1:0.

 Барселона - Реал Мадрид @@@ " Лос бланкос " дадоха отговор много бързо. В 15-ата Кристиано подаде атрактивно с пета към Тони Кроос, той центрира към непокрития на втора греда Бензема, френският нападател насочи с глава в дребното наказателно поле, където Роналдо изпревари Жерард Пике - 1:1. Португалецът получи удар в глезена от бранителя, само че се завърна на терена относително бързо.

 Барселона - Реал Мадрид @@@В 24-ата Кристиано Роналдо стреля с глава над гредата. Може би по-добрият вид беше да остави топката за Бензема, който беше на много по-добра позиция. Три минути по-късно " блаугранас " позволиха нова неточност в средата на терена и в границите на секунда-две Кристиано беше изведен от Лука Модрич в наказателното поле. Марк-Андре тер Стеген се придвижи бързо и португалецът би в неговите крайници.

 Барселона - Реал Мадрид @@@Минута по-късно Роналдо още веднъж беше свободен, този път на левия фланг. Номер 7 реши да стреля мощно по диагонала и броени сантиметри го разделиха от задачата. В 31-ата Жорди Алба и Модрич се сдърпаха, като левият бранител първи " се озъби ", само че се отърва без картон. В 40-ата гостите от " Сантиаго Бернабеу " се измъкнаха от пресата и по-късно нападнаха на скорост отбраната на противника. Бензема реши да шутира по диагонала и прати кълбото в навън. Две минути по-късно Коутиньо изведе Меси, той опита да финтира Кейлор Навас, само че кълбото му избяга.

 Барселона - Реал Мадрид @@@Полувремето приключи с неприятни подиуми. Първо, Луис Суарес и Серхио Рамос си скочиха и си " завоюваха " жълти картони. Малко по-късно Лео Меси съзнателно се хвърли за жестоко нарушаване в краката на " белия " капитан и също получи картон. В 45-ата Гарет Бейл нападна с бутони прасеца на Самюел Юмтити. Това остана прикрито от очите на съдиите, въпреки че страничният рефер беше доста близо. Уелсецът заслужаваше червен картон, като минути по-рано фаулира остро и Андрес Иниеста. Във втората добавена минута Сержи Роберто си изпусна нервите и удари без топка в лицето Марсело, за което получи обективен пряк червен картон. Бразилецът хитро предизвика своя противник с бутане с лакът.

На почивката Валверде извади Коутиньо, с цел да пусна десен бранител - Нелсон Семедо. Зидан пък смени Кристиано, който получи болки в глезена при своя гол. Марко Асенсио зае позиция по лявото крило. В 50-ата Семедо се увлече в предни позиции и даде начало на контра за гостите. Асенсио се устреми по крилото, Бейл търсеше място в наказателното поле, само че Асенсио реши да приключи нападението с удар - в ръцете на вратаря.

В 52-ата Луис Суарес явно изрита Рафаел Варан, само че съдията подмина нарушаването. Уругваецът потегли напред, подаде към Меси, аржентинецът резервира топката и я завъртя по прословут метод към близкия ъгъл, пращайки топката до гредата в мрежата - 2:1 за Барса. В 54-ата " лос кулес " още веднъж пратиха топката в мрежата, само че секунди по-рано беше записана засада, каквато имаше. В 58-ата Семедо беше изведен отдясно в наказателното поле, центрира паралелно на аутлинията, само че Паулиньо се размина с топката. Бразилецът беше влезнал минута по-рано, а " Камп Ноу " приветства напускащия Андрес Иниеста.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БАРСЕЛОНА

ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА РЕАЛ МАДРИД Примера дивисион 36 кръг, неделя 6 май  Барселона 2:164 минута  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР