Отборите на Барселона и Интер завършиха наравно 3:3 в зрелищен

...
Отборите на Барселона и Интер завършиха наравно 3:3 в зрелищен
Коментари Харесай

Барселона и Интер си спретнаха зрелищно реми с шест гола на Ноу Камп

Отборите на Барселона и Интер приключиха наедно 3:3 в зрелищен мач от четвъртия кръг на група С в Шампионската лига.

Каталунците откриха резултата на стадион „ Ноу Камп “ в 40-ата минута, когато Рафиня стигна до топката на дясното знаменце за осъществяване на ъглов удар, след което пусна паралелен пас по земя към Серджи Роберто в наказателното поле на „ нерадзурите “, а той продължи към Усман Дембеле, който с удар от придвижване на границата на вратарското поле прати топката средата на вратата, защитавана от Андре Онана.

Интер изравни резултата пет минути след началото на второто полувреме. Алесандро Бастони центрира диагонално отляво в наказателното поле на Бара, където Един Джеко увлече Жерар Пике и националът на Ипсания остави топката, мислейки си, че зад него няма никого, само че там бе Николо Барела, който овладя топката с бедро, след което нанесе удар от ждроб, пращайки топката тъкмо под горната греда на стража Марк-Андре тер Стеген.

Вицешампионът на Италия направи цялостен поврат в 63-ата минута, когато Хакан Чалханоглу пресече подаване в половината на „ блаугранас “, след което напредна по десния фланг и центрира в пеналтерията на домакините, където Лаутаро Мартинес овладя с гърди, след което стреля, топката се отби в началото в дясната, а по-късно и в лявата греда преди да посети мрежата за 2:1 в интерес на Интер.

Барселона възвърне равенството в 82-ата минута. След центриране отляво в наказателното поле на Интер, Роберт Левандовски стреля с глава, топката бе блокирана от Стефан де Фрай и още веднъж попадна в краката на полския нападател, който с удар от воле се разписа в долния десен ъгъл на Онана.

Съставът на Симоне Индзаги още веднъж поведе в 89-ата минута, когато Робин Госенс се разписа след подаване по земя на Лаутаро Мартинес в наказателното поле на испанския гранд, а Госенс с удар от придвижване прати топката в десния ъгъл на вратаря Тер Стеген.

Футболистите на Шави Ернандес отново изравниха в първата минута от добавеното време на срещата. Ерик Гарсия центрира отдясно в пеналтерията на " нерадзурите ", където Левандовски се извиси във въздуха и с глава се разписа в горния десен ъгъл на стража Онана.

В класирането на групата Интер е втори с актив от седем точки, до момента в който Барселона заема третото място с четири точки. Лидер е Байерн Мюнхнен с 12 точки, а на дъното е Виктория Пилзен без точков актив.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР