Отборите на Барселона и Интер все още са далече от

...
Отборите на Барселона и Интер все още са далече от
Коментари Харесай

Барселона и Интер все още са далече от сделка за Лаутаро

Отборите на Барселона и Интер към момента са надалеч от съглашение към прехвърлянето на Лаутаро Мартинес, твърди трансферният специалист Джанлука Ди Марцио. Неговата информация опонира на каталунските медии, съгласно които двете страни са доста покрай реализирането на договорка.

Както е известно, нападателят има откупна уговорка в размер на 111 млн. евро, само че каталунците са непостижими да платят тази сума сега и по тази причина желаят доста да я понижат посредством включване на футболисти в своята оферта. Има обаче известно разминаване сред препоръчаните сума плюс играчи и това, което желаят " нерадзурите ". Техният ментор Антонио Конте не смята, че включените футболисти са подобаващи за състава му. Въпреки това, клубът не изключва изцяло опцията да се раздели с аржентинеца при подобаващите условия.

Inter & Barcelona Not Close To Agreeing Terms Over €111M Rated Lautaro Martinez https://t.co/tzqvLAFo85 #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/VeEsUpYZ6u
— SempreInter (@SempreIntercom) May 19, 2020
Междувременно, съгласно журналиста в Интер са най-убедени, че ще могат да привлекат гения на Бреша Сандро Тонали за сумата от към 30 млн. евро. 20-годишният халф е наблюдаван също от Ювентус и Барселона, само че те сега са съсредоточени върху други покупко-продажби, включващи замяна на футболисти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР