Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед закриват съботната програма от

...
Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед закриват съботната програма от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Бърнли - Манчестър Юнайтед 0:1, Марсиал успя да изведе гостите напред

Отборите на Бърнли и Манчестър Юнайтед закриват съботната стратегия от 20-тия кръг на Висшата лига. Двата тима играят при резултат 0:1. Резултатът бе открит от Антони Марсиал в 44-ата минута. Сблъсъка можете да наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT 2 . На уеб страницата GONG.BG пък ще проследим онлайн всичко най-интересно от срещата.

Team news at 6:45pm... pic.twitter.com/KAa6MiJsMi
— Burnley FC (@BurnleyOfficial) December 28, 2019
Възпитаниците на Шон Дайш започват този дуел от 13-ата позиция с 24 точки. Преди два дни те отстъпиха с минималното 1:0 от Евертън на „ Гудисън Парк “. „ Червените дяволи “ пък направиха поврат против Нюкасъл и се поздравиха с триумф с 4:1. Хората на Оле Гуняр Солскяер са осми с актив от 28 точки.

За домакините довечера ще отсъстват Аарън Ленън и Бен Гибсон. Норвежкият ментор на гостите пък няма да разчита Аксел Туанзебе, Маркос Рохо, Скот МакТоминей, Тимоти Фосу-Менса и на Ерик Баи. Пол Погба пък не попадна в групата за дуела, откакто Солскаяер е декларирал, че той не е изцяло подготвен да играе в три следващи дуела. Той взе присъединяване в последните два мача на своя отбор, откакто не бе играл от края на месец септември.

БЪРНЛИ – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:1

0:1 Антони Марсиал 44'

Срещата стартира в умерено движение, като дейностите се развиваха главно в средата на терена.

Първият удар към една от двете порти бе насочен от Маркъс Рашфорд в 13-ата минута. Тогава англичанинът стреля мощно от директен свободен удар, съвсем фронтално против вратата, само че вратарят на домакините Ник Поуп беше на своето място и съумя да избие.

В 16-ата и Фред стреля непосредствено от директен свободен удар, само че неопределено в навън.

Три минути по-късно Маркъс Рашфорд получи подаване на границата на наказателното поле и стреля без закъснение, само че топката се отклони от външната страна на лявата греда на Поуп.

Най-чистата обстановка за гол пристигна в 34-ата минута и бе на сметката на „ алените дяволи “. Топката бе центрирана в наказателното поле отляво от Брендън Уилямс, където на далечната греда Даниел Джеймс овладя подаването и стреля, само че ударът му бе блокиран. Топката обаче стигна до Антони Марсиал, който от десетина метра нанесе изстрел, който обаче бе изчистен от голлинията от Фил Бардсли.

В 42-ата минута Ашли Барнс беше открит с дълго подаване и съумя да стигне до наказателното поле, откъдето обаче насочи много неакуратен изстрел.

Минута преди края на първото полувреме натискът на „ алените дяволи “ даде резултат и поведоха. Андреас Перейра открадна топката на десния фланг от Чарли Тейлър, след което напредна и подаде за Антони Марсиал, който излезе самичък против вратаря Ник Поуп и го преодоля, с цел да открие резултата – 0:1.

Стартови сформира на двата тима:

TEAM NEWS: Here's how the Clarets line-up at Turf Moor tonight v @ManUtd pic.twitter.com/hvsKqia5Wj
— Burnley FC (@BurnleyOfficial) December 28, 2019
БЪРНЛИ ( 4-4-2) : 1. Ник Поуп – 26. Фил Бардсли, 5. Джеймс Топкинс, 6. Бен Мий (к), 3. Чарли Тейлър – 13. Джеф Хендрик, 18. Ашли Уестууд, 4. Джак Корк, 11. Дуайт МакНийл – 9. Крис Ууд, 10. Ашли Барнс

Старши треньор: Шон Дайш
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР