Отборите на България и Унгария ще се изправят един срещу

...
Отборите на България и Унгария ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

В Унгария: България няма с какво да ни изненада, само дано съдията не е срещу нас

Отборите на България и Унгария ще се изправят един против различен в първата от двете стъпки за класиране на Европейското състезание по футбол следващата година. Унгарците идват с високи упования, а медиите в страната сигурно не останаха безмълвни преди идния дуел.

Сайтът csakfoci.hu разгласява статистика от всички мачове, в които са се срещнали двата отбора. Медията натъртва на това, че техният тим няма победа към този момент 45 години против България, а в София последният триумф е пристигнал през далечната 1957 година Споменава се обаче, че общият баланс е в интерес на маджарите, които имат 12 победи, а нашите момчета са записали единствено 5 такива.

Унгарският треньор Ксаба Ласло пък признава пред уеб страницата Borsonline, че България няма с какво да изненада: " Българите не демонстрират нищо, от което да се опасяваме. Ако нашият тим покаже играта, която сподели против Турция при успеха с 1:0, надали ще имаме проблем в София ".

Журналистът Ищван Хайду съобщи пред M4 Sport, че домакинският фактор може да се окаже водещ в идният конфликт. Той дефинира българския тим, като по-слаб на хартия, защото няма доста играчи, които да играят в мощни шампионати, само че това, че към 12 000 души могат да следят срещата, може да повлияе на мача. Според него много постоянно съдиите вземат по-точни решения, когато се играе на празен стадион. При съществуването на аудитория Хайду се притеснява, че полският рефер може да се повлияе от бурните реакции на почитателите и по този метод да oщети гостите.

В обществените мрежи почитателите са на разнообразни отзиви, само че основно изпитват терзания от това, че една от звездите на отбора Доминик Собослай няма да може да вземе присъединяване в идната среща. Някои считат, че Унгария няма да има късмет против нашия отбор, до момента в който други пишат, че България не би трябвало да съставлява проблем за маджарите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР