Отборите на Бъки (Габрово) и Етър 64 (Велико Търново) ще

...
Отборите на Бъки (Габрово) и Етър 64 (Велико Търново) ще
Коментари Харесай

Бъки приема Етър 64 в битка за първото място преди плейофите

Отборите на Бъки (Габрово) и Етър 64 (Велико Търново) ще се срещнат на следващия ден (31 март) в зала " Орловец " в пряк конфликт за първото място в крайното класиране преди финалната плейофна фаза на шампионата в " А " Републиканска хандбална група при дамите. Срещата ще стартира в 15,00 часа и ще бъде ръководена от реферите Йонко Вутов (Плевен) и Галин Караджов (Горна Оряховица).

Във краткотрайното нареждане на първата група в главната фаза води тимът на Свиленград с 5 точки, а Етър 64 и Бъки са с по 4 точки, само че и мач по-малко. Победителят от последния мача ще приключи отпред в първата група на главната фаза и ще си обезпечи дуел в полуфиналните плейофи против първия от втората група – Шумен 98. При вероятно тъждество, отпред ще приключи тимът на Етър 64, който е с най-хубава голова разлика от трите отбора, следван от Свиленград и Бъки.

От състава на домакините от Бъки ще отсъстват възстановяващите се от травми Милица Колева и Маргарита Христова. Останалите девойки са подготвени за дуела с " виолетовите ".

По същото време в неделя ще се изиграе и последната среща от втората група сред Шумен 98 и Поморие, която е без значение за крайното класиране.

sport-gabrovo.com

Снимка: sport-gabrovo.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР