Отборите на Атлетико Мадрид и Милан ще се изправят един

...
Отборите на Атлетико Мадрид и Милан ще се изправят един
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид и Милан с ключова битка в Шампионската лига

Отборите на Атлетико Мадрид и Милан ще се изправят един против различен в сряда от 22:00 часа българско време в борба с основно значение за класирането в група В на Шампионската лига. Лидерът в групата Ливърпул завоюва досегашните си четири мача и е сигурен за първото място, до момента в който Порто (5 точки), Атлети (4) и Милан (1) ще се оспорват втората позиция и присъединяване в осминафиналите на шампионата.

Въпреки че " росонерите " изгубиха първите си три мача в груповата фаза и имат единствено една точка в актива си, те към момента имат късмет да завършат на второ място, само че за задачата би трябвало наложително да завоюват на " Уанда Метрополитано ". Всеки различен резултат значи четвърто място за италианския гранд и завършек на евротурнирите за този сезон. От своя страна Атлетико би трябвало да завоюва, с цел да продължи да държи всичко в личните си ръце, другояче ще зависи от останалите резултати. Порто ще си обезпечи втората позиция, в случай че завоюва на " Анфийлд ", а Милан победи Атлетико в Мадрид.

В група А Манчестър Сити (9 точки) посреща ПСЖ (8) и с победа ще си обезпечи първото място в групата, а тъждество ще е задоволително на " жителите " за позиция в елиминациите. ПСЖ може да си обезпечи място на осминафиналите с победа на " Етихад " или в случай че завоюва същия брой точки, които Брюж (4) завоюва при семейството си на Република България Лайпциг (1).

В група С Аякс (12 точки) е сигурен за осминафиналите, а с тъждество при гостуването си на Бешикташ (0) ще си обезпечи първото място. Борусия Дортмунд (6) може да си обезпечи излизане от групата с победа над Спортинг (6) в Лисабон. От своя страна португалците ще продължат напред, в случай че победят Борусия с два или повече гола.

В група D Реал Мадрид (9 точки) ще се класира за идната фаза с победа над Шериф (6) в Молдова. Интер (7) ще продължи към елиминациите, в случай че победи Шахтьор Донецк (1) вкъщи, а Шериф не завоюва против Реал.

Мачовете от Шампионската лига в сряда:

Група А: 22:00 часа българско време, Брюж - Лайпциг, Манчестър Сити - ПСЖ

Група В: 22:00, Атлетико Мадрид - Милан, Ливърпул - Порто

Група С: 19:45, Бешикташ - Аякс; 22:00, Спортинг Лисабон - Борусия Дортмунд

Група D: 19:45, Интер - Шахтьор Донецк; 22:00, Шериф - Реал Мадрид.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР