Отборите на Арсенал W и Волфсбург W изиграха спиращ дъха

...
Отборите на Арсенал W и Волфсбург W изиграха спиращ дъха
Коментари Харесай

Волфсбург ще играе на финал в женската Шампионска лига след драматичен успех срещу Арсенал

Отборите на Арсенал W и Волфсбург W изиграха спиращ дъха трилър в реванша от 1/2-финалите на Женската Шампионска лига. Германският клуб завоюва с 3:2 срещата в Англия откакто първия мач на немска земя завършващи при тъждество 2:2.

Резултатът откри Стина Блакстениус (11`), само че малко преди почивката равенството бе възобновено от Джил Роорд (42`). В началото на второто полувреме германките задържаха надмощието си и поведоха посредством Александра Проп (58`). Футболистиките на Арсенал W обаче не се предадоха и изравниха четвърт час преди края (75`).

Това прати мача в две продължения по 15 минути. И таман, когато изглеждаше, че крайният победител ще бъде излъчен след осъществявания на дузпи, Полин Бремер (119`) от Волфсбург W съкруши домакините с трети гол в тяхната врата.

На финала футболистките на Волфсбург W ще спорят за оценката с Барселона W, които отстраниха различен британски клуб на 1/2-финалите - Челси W. Последният мач от конкуренцията ще бъде на 3 юни (сряда) в нидерландския град Айндховен.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР