Отборите на Арсенал и Наполи се изправят в първи 1/4-финален

...
Отборите на Арсенал и Наполи се изправят в първи 1/4-финален
Коментари Харесай

Арсенал и Наполи се изправят във финал преди финала

Отборите на Арсенал и Наполи се изправят в първи 1/4-финален конфликт на Лига Европа, определян като самобитен край преди финала на втория по мощ европейски клубен шампионат.
Двата отбора дружно с Челси бяха посочени като едни от любимците за продобиване на конкуренцията, само че единствено един ще продължи напред. Залогът за Арсенал като че ли е по-голям, защото спечелването на Лига Европа ще обезпечи място на " топчиите " в Шампионската лига, което наподобява по-трудно през вътрешното състезание.
Мениджърът на Арсенал Унай Емери ще заложи на най-хубавото, с което разполага. Атаката ще бъде водена от Месут Йозил, Пиер-Емерик Обамеянг и Александре Лаказет.
Гостите от Италия към този момент изгубиха борбата за купата в Серия А против Ювентус. Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Arsenal Official (@arsenal) на Апр 10, 2019 в 11:49 PDT
Воденият от легендата Карло Анчелоти отбор няма победа като посетител на Острова в историята си, като е записал две равенства и пет загуби. Като треньор Анчелоти има приятни мемоари от Арсенал. За последно той гостува в Лондон с Байерн Мюнхен през сезон 2016/2017, като баварците си потеглиха с победа 5:1.
През този сезон обаче Арсенал реализира четири победи в петте си семейства от Лига Европа, като позволи единствено един гол.
През уикенда " артилеристите " отстъпиха пред Евертън с 0:1 като посетител и ще се опитат да се реваншират пред почитателите си. Наполи пък направи 1:1 с Дженоа вкъщи.
Двата отбора са се срещали в Шампионската лига през сезон 2013/2014 година, като си разменят по една победа с по 2:0 в семействата. Затова упованията са и през днешния ден Арсенал да вземе своето на " Емиратс ".
Вероятни сформира:
Арсенал: Лено, Мустафи, Папастатопулос, Монреал, Мейтланд-Найлс, Рамзи, Гендузи, Колашинак, Йозил, Обамеянг, Лаказет.
Наполи: Мерет, Хисай, Максимович, Кулибали, Марио Руи, Кайехон, Алан, Руис, Желински, Мертенс, Милик.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР