Отборите на Аржентина и Парагвай не успяха да излъчат победител

...
Отборите на Аржентина и Парагвай не успяха да излъчат победител
Коментари Харесай

Парагвай взе точка от Аржентина в Буенос Айрес

Отборите на Аржентина и Парагвай не съумяха да излъчат победител в срещата между тях от 3-ия кръг на международните квалификации в Южна Америка. Сблъсъкът сред двата отбора в Буенос Айрес приключи при резултат 1:1. Това бе първо леко падение за гаучосите, които до момента имаха две победи от два мача на сметката си.

Гостите първи откриха резултата от дузпа в 21-ата минута. Лукас Мартинес спъна нахлуващият на скорост, а съдията без съмнение уточни бялата точка. Анхел Ромеро извърши наказателния удар и бе прецизен за 0:1.

Аржентина реагира бързо и зареди офанзиви към вратата на противника. В 41-ата минута резултатът бе подравнен. центрира от корнер и Гонзалес вкара с глава за 1:1.

В самия завършек на полувремето пък насочи бомбен шут, който бе избавен от вратаря.

В 58-ата минута домакините вкараха втори гол, който обаче не бе зачетен. Меси приключи сполучливо многоходова композиция, само че след намесата на ВАР се оказа, че в хода на офанзивата е имало осъществено нарушаване и голът бе анулиран.

В 72-ата минута Меси имаше нов късмет, само че изстрелът му от фаул бе избавен.

Гостите също пропуснаха положително състояние от фаул в 79-ата минута, когато Франко Армани мазета изстрел на Ромеро.

В последна сметка мачът завърши без победител. Аржентина остава отпред в таблицата със 7 точки в актива си. Парагвай пък се намира на 4-ото място във краткотрайното класиране с 5 извоювани точки досега.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР