Отборите на Арда и Левски излизат един срещу друг в

...
Отборите на Арда и Левски излизат един срещу друг в
Коментари Харесай

Левски ще трябва да си връща на Арда в Кърджали

Отборите на Арда и Левски излизат един против различен в късния съботен дуел от 16-ия кръг от родната efbet Лига. Срещата на "Арена Арда " започва в 17:30 часа и ще можете да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT , както и онлайн на платформата. На уеб страницата Gong.bg ще проследим конфликта минута по минута.

„ Сините “ ще се опитат да се реваншират през днешния ден на своите почитатели, откакто в първата среща сред двата отбора при започване на сезона, Арда извоюва победа на стадион „ Георги Аспарухов “ с 2:0.

Иначе новият треньор на кърджалийци Славко Матич направи добър дебют отпред на отбора макар провалянето от ЦСКА на „ Българска войска “ предишният уикенд. Той съобщи, че след мачовете с Левски и Лудогорец ще има по-пъна картина за положението на тима.

Алекс Петков се завръща за дуела след наказване. Клубът пък изиска и промяна на съдийския наряд за срещата. За основен рефер беше избран Станимир Тренчев, а съгласно кърджалийци той ги е ощетил в мача за Купата на България против ЦСКА.

В състава на Левски огромната липса е тази на трайно контузения Георги Миланов, който ще бъде навън сред 30 и 50 дни. Радослав Цонев бе с простуда през седмицата, само че се чака да играе през днешния ден, само че Драган Михайлович остава под въпрос. Мартин Петков е с мускулна контузия, до момента в който Здравко Димитров също има болежки.

През седмицата „ сините “ обаче показаха новия си бранител от Бразилия – Цунами, който подписа контракт за 2,5 години.

/ /

17:30 часа |

efbet Лига, 16-и кръг
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР