Отборите на Арда и Хебър откриват днешната програма от десетия

...
Отборите на Арда и Хебър откриват днешната програма от десетия
Коментари Харесай

Арда и Хебър обещават интригуващ сблъсък

Отборите на Арда и Хебър откриват днешната стратегия от десетия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 15:00 часа на „ Арена Арда ” в Кърджали и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg по традиция ще проследим дуела онлайн минута по минута.

Тимът на Александър Тунчев е в добра форма, като завоюва четири от последните си пет срещи за състезание. Това отрежда на кърджалийци деветата позиция в таблицата с 13 точки.

Хебър на Любослав Пенев е приятната изненада от началото на сезона в efbet Лига лига, откакто през миналата акция трябваше да се бори за оцеляването си до самия край.

Отборът стартира добре този сезон, само че в последните си три мача отстъпи поредно на Локо Пд, Левски и Пирин Благоевград. Пазарджиклии са десети в класирането с 11 пункта.

Тимът на Хебър има да взема реванш против днешния си противник. През предишния сезон тимът на Арда реализира две победи с по 1:0. Двамата старши треньори нямат съществени проблеми със съставите си, като само гостите няма да могат да употребяват Октай Хамдиев, който претърпя интервенция и ще отсъства дълго от терените. Домакините пък към момента чакат картотеката на Ел-Мами Тетах.

Арда е тимът, позволил минимум голове в шампионата – единствено 5.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР