Отборите на Англия и Италия се изправят един срещу друг

...
Отборите на Англия и Италия се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Нов титаничен сблъсък между Англия и Италия очаква Уембли

Отборите на Англия и Италия се изправят един против различен в мач от група " С " на квалификациите за Евро 2024. Мачът на стадион " Уембли " в Лондон стартира в 21:45 часа и ще бъде управителен от Клеман Тюрпен.

В последните си 5 срещи домакините имат 4 победи и, до момента в който италианците изгубиха от Испания, а през септември направиха.

Англичаните вървят по проект график и са водачи в вкалификационната група с актив от 13 точки. При победа над италианците на процедура подпечатват визите си за европейското състезание в Германия следващата година. За състава, воден от селекционера Лучано Спалети, обстановката наподобява по-сложна Тимът води яростна борба с Украйна и Северна Македония за втората позиция, само че към момента не е изгубил шансове за първото място при триумф във вторник вечер.

В петък с минималното 1:0 на " Уембли в другарски мач. Част от почитателите на трибуните освиркаха Джордан Хендерсън, който изведе тима с капитанската лента. Това бе първия мач на някогашния халф на Ливърпул след прехвърлянето му в Саудитска Арабия. Според медиите на Острова реакцията на последователите е била подбудена от обява на играча в поддръжка на кандидатурата на арабите за за хазаин на международното състезание през 2024 година

И двата тима има по един триумф в последните 5 конфликта посред им, а останалите 3 срещи са приключили наедно. Във финала на Евро 2020, игран на 11 юли 2021 година, Италия надви след осъществяване на дузпи. Този мач също се игра на " Уембли " в Лондон. Редовното време на срещата приключи при 1:1. Люк Шоу бе дал преднина на домакините с гола си в във 2-ата минута, а Леонардо Бонучи изравни в 67-ата минута.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР