Отборите, които участват на Тур дьо Франс, ще бъдат дисквалифицирани

...
Отборите, които участват на Тур дьо Франс, ще бъдат дисквалифицирани
Коментари Харесай

Дисквалифицират отбор на Тур дьо Франс при два случая на коронавирус

Отборите, които вземат участие на Тур дьо Франс, ще бъдат дисквалифицирани от конкуренцията, в случай че в тях бъдат открити два или повече случая на инфектирани с ковид, разгласи шефът на надпреварата Кристиан Прюдом.
Най-известната и влиятелна конкуренция в света на колоезденето стартира през днешния ден, само че ще се организира при изключителни ограничения за сигурност, в това число и без аудитория около трасетата на обособените стадии. Вчера Международния колоездачен съюз предложи при определяне на позитивна проба за COVID-19 от надпреварата да бъдат изваждани единствено дадените състезатели, само че наказването ще важи за задачите тимове.
 Крис Фрум завоюва Тур дьо Франс Крис Фрум завоюва Тур дьо Франс
Крис Фрум продължи своята доминация в Тур дьо Франс, триумфирайки за трета поредна година, съобщи БГНЕС. 32-годишният британец спеч...
" Спряхме се на два случая в тим от 30 души за интервал от седем дни ", изясни Прюдом. Тур дьо Франс 2020 стартира през днешния ден в Ница, заради което министър председателят на Франция Жан Кастекс класифицира града край Лазурния бряг като алена зона за COVID-19, предава БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР