Отборите, които искат да купят Джуд Белингам през предстоящото лято,

...
Отборите, които искат да купят Джуд Белингам през предстоящото лято,
Коментари Харесай

От Борусия Дортмунд се целят в много скъпа сделка за Белингам

Отборите, които желаят да купят Джуд Белингам през идното лято, ще би трябвало да платят цена от към 130 милиона паунда, оповестява пресата на Албиона. Кандидати за подписа на британския национал са Манчестър Сити, Реал Мадрид, а в последните дни се твърди, че в конкуренцията обмисля да се включи и Манчестър Юнайтед. 

Първите два отбора сега са определно са считани са съществени разновидности за бъдещето на футболиста. Предвижданията гласят, че “червените дяволи ” ще се засилват на този фронт, в случай че се реализира промяната на собствеността на клуба преди започването на трансферния прозорец. Германците се надяват точно на нещо сходно, тъй като възможна война за подписа на играча сред няколко отбора може съществено да повдигне цената му. Ливърпул пък, който дълго време бе считан за един от любимците за играча, се е отказал заради високата му цена, настояват на Острова. 

От Борусия Дортмунд не престават да се надяват да съумеят да задържат Белингам още един сезон в своя тим, само че в случай че той пожелае да напусне, то тогава няма да го стопират, само че ще изискват сериозна сума. Шефовете на немския гранд съумяха да вземат 138 милиона паунда за Усман Дембеле през 2017 година и точно в сходна договорка ще се целят от управлението.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР