Отборите финалисти при момичетата и момчетата до 14 години ще

...
Отборите финалисти при момичетата и момчетата до 14 години ще
Коментари Харесай

Финалистите при 14-годишните с безплатен транспорт за мача на националите

Отборите финалисти при девойките и момчетата до 14 години ще имат опция да посетят мача на националния тим за мъже против Исландия.

Тимът посреща островитяните в може би най-важния си дуел от квалификациите за Световното състезание в Китай през 2019 година. Мачът е на 29 юни, от 18.00 часа в " Арена Ботевград ", а билетите към този момент са в продажба и по касите на залата. Пропуските са с цена 5 лв. и са в послание и в мрежата на ticketpro.bg. Най-нетърпеливите почитатели, които си купят билети от касите на " Арена Ботевград " ще получат и подарък - картичка за подпис на обичан състезател от селекцията на Любомир Минчев. Както е известно, финалите за момчета до 14 години ще се играят в столичните зали " Триадица " и " Румен Пейчев " от 26 до 30 юни. По същото време най-хубавите отбори в тази възраст при девойките ще спорят за купата в Самоков.

За да подтиква бъдещите звезди на България, президентът на БФБаскетбол Георги Глушков реши да зарадва тимовете, събрани в София, с безвъзмезден превоз за мача в Ботевград. От управлението на домакина на финалите при момиченцата Рилски състезател също се включиха в акцията и оповестиха, че ще обезпечат един рейс за тимовете, играещи в Самоков, искащи да гледат дуела на националния тим.

Във Facebook страницата на БФБаскетбол пък към момента чакат записвания на почитатели, искащи да употребяват безвъзмезден превоз. Желаещи се одобряват до запълване на наличните места и против показан билет за мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР