Отбори от Първа и Втора лига вече водят преговори с

...
Отбори от Първа и Втора лига вече водят преговори с
Коментари Харесай

Футболисти на Кариана /Ерден/ на крачка от трансфери в нови отбори

Отбори от Първа и Втора лига към този момент водят договаряния с футболисти на "Кариана ".
От управлението на северозападния клуб оповестиха, че от 1 януари 2021 година ще развиват единствено ДЮШ, първият отбор се разпуска, а играчите и треньорите са свободни да си търсят нови тимове. Това бе и повода на мача с "Хебър " (Пазарджик) 1:1, на стадиона в село Ерден да пристигна новият треньор на "Славия " Александър Тарханов. Политиката на най-стария столичен отбор е да взима млади футболисти, а съветският ментор на „ белите “ при всички случай би трябвало да е записал в бележника си името на Владислав Цеков-Каската (на снимката).
21-годишният централен нападател бе спънат за първата дузпа, а след почивката вкара с глава изравнителния гол за домакините. Цеков, който се е разписвал 6 пъти през есента, обаче е преотстъпен от "Монтана " до края на сезона и ще би трябвало да се завърне на стадион „ Огоста “. Наставникът на монтанци Атанас Атанасов също бе в Ерден оня ден и той ще има последната дума.
Определено интерес не липсва и към други футболисти на "Кариана " -Николай Дичев, Стоян Предев, Мартин Николов, Георги Търтов, капитанът Евгени Игнатов-Бамзе и Емануил Личев (21 г.) съвсем несъмнено остават в професионалния футбол. Борислав Дамянов пък към този момент се контракти с новака в Първа лига ЦСКА 1948.
Убедителният водач в Северозападната трета лига "Левски " (Лом) също е примамливо място да продължиш кариерата си. Организацията там е на доста положително равнище, финансово клубът е гарантиран, край Дунава стяга крепко базата, а в тима с изключение на на опитни залагат и на млади футболисти. От последните в "Кариана " такива са Юлиян Весков, Деян Иванов, Християн Илиев, Пиер Пиеров и Кристиян Апостолов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР