Отбори от Чехия, Румъния, Украйна, Молдова, Хърватска, Полша, Германия, Словакия,

...
Отбори от Чехия, Румъния, Украйна, Молдова, Хърватска, Полша, Германия, Словакия,
Коментари Харесай

Десети международен клубен турнир по пожароприложен спорт за купа „Одесос”

Отбори от Чехия, Румъния, Украйна, Молдова, Хърватска, Полша, Германия, Словакия, Естония и България ще се състезават в интервала от 1-ви до 4-ти октомври 2024 година на стадион „ Локомотив ” в града, където ще се организира Десетият интернационален клубен шампионат по пожароприложен спорт за купа „ Одесос 2024 година ”.

Официалното разкриване ще се организира на 01.10.2024 година от 17:30 часа на входа на Морската градина. Церемонията ще стартира с марш на тимовете от площад „ Независимост “ до входа на Морската градина, осведомиха от пресцентъра на ОДМВР.

Програмата за шампионата планува конкуренцията в обособените дисциплини, както следва:

01.10.  - Изкачване с щурмова стълба – дами и мъже;

02.10.  – 100-метрова пътека с трудности – дами и мъже;

03.10.  - Бойно разрастване от мотопомпа – мъже и жени;

04.10.  - Пожарна щафета 4 х 100 м с трудности – мъже и дами.

В дните на надпреварата, за първи път страната ни ще е и хазаин на съвещание на новосформираната Комисия „ Международни надпревари на Международната асоциация на пожарните и избавителни служби (CTIF) “, което ще се организира на 2-ри октомври 2024 година в к.к. „ Златни пясъци “.

CTIF е основана в Париж на 16 август 1900 година и съставлява международна организация на пожарникарите. Обхващаща 40 страни и повече от 60 световноизвестни компании и университети като асоциирани членове.

Главна дирекция “Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”, в качеството си на постоянен член на Международната асоциация, взе участие годишно в работните срещи и съвещания на другите Комисии, както и в проведените от нея мероприятия.

През годините ГДПБЗН е била няколко пъти хазаин на провежданите работни съвещания на другите Комисии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР