Отборът се намира в подем след две поредни победи в

...
Отборът се намира в подем след две поредни победи в
Коментари Харесай

Николай Господинов: Надявам се срещу Бановичи да затвърдим доброто представяне до момента

" Отборът се намира в напредък след две следващи победи в шампионата и Адриатическата лига. В последния мач успяхме да дадем отмора на някои съществени състезателки, с цел да бъдат свежи за гостуването в Босна и Херцеговина ", съобщи старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай Господинов преди гостуването на Бановичи в следващия кръг от постоянния сезон на Адриатическата лига.

В сряда към този момент от 19:00 часа българско време Монтана 2003 гостува на състава на Бановичи в среща от група А на шампионата. Българският тим заема трето място с 4 победи и 1 загуба, до момента в който босненският отбор е с актив 3-2 все още.

" Надявам се да затвърдим това положително показване и при гостуването ни на Бановичи. Отборът е квалифициран добре, уповавам се единствено да бъдем здрави и да имаме малко шанс. Всички девойки са здрави и подготвени за борба. Не подценяваме тима на Бановичи. Те са добър тим с доста положителни млади играчи, тъй че отиваме с почит в Босна и Херцеговина, само че без да се опасяваме от съперника. При една добра игра би трябвало да се поздравим с победа ", разяснява още Господинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР