Отборът по стрелба на СК "Спартак – Враца“ при ОД

...
Отборът по стрелба на СК "Спартак – Враца“ при ОД
Коментари Харесай

Катя Василева с трето място от турнир по стрелба за полицаи /снимки/

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс "Спартак – Враца “ при ОД на Министерство на вътрешните работи Враца взе присъединяване в 25-тия републикански шампионат по пукотевица „ Величко Величков”, който се организира от 8 до 10 април в Плевен. Турнирът е обичаен и се организира от Спортна Асоциация на Министерство на вътрешните работи и ОДМВР Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна пукотевица - Величко Величков. В него присъединяване взеха 19 тима и общо 97 състезатели.
Врачанският тим се показа почтено като завоюва четвърто място в комплексното класиране. Плакета за първо място в комплексното класиране отиде при домакините от ОД на Министерство на вътрешните работи –Плевен.
Мъжкият тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Илиян Георгиев остана отвън призовата шестица, само че женския тим завоюва трето място в отборната конкуренция. Катя Василева и Десислава Иванова, която се завърна в стрелбата след къса пауза, демонстрираха положителната подготовка на нежната част от тима.
При мъжете първенци станаха стрелците от СОБТ, а при дамите състезателките от ОДМВР Пазарджик.
В самостоятелната конкуренция при дамите Катя Василева завоюва трето място и започва с орден и тази година.
Стрелците на Семеен кодекс "Спартак-Враца “ стартират усилена подготовка за семейството си на зоналното състезание от републиканския обзор по полицейска пукотевица на 23 април, както и за идващото съревнование - републиканския шампионат „ Бинев, Трошанов, Ангелов “ през май в София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР