Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца“ при ОД на МВР

...
Отборът по стрелба на СК „Спартак-Враца“ при ОД на МВР
Коментари Харесай

Стрелците от ск Спартак-Враца показаха точност и бързина, взеха купата за първото място /снимки/

Отборът по пукотевица на Семеен кодекс „ Спартак-Враца “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Враца взе присъединяване в заключителния стадий от Републикански обзор по стрелкова подготовка за чиновници на Министерство на вътрешните работи, който се организира от 29.07.2020г. до 03.07.2020г. във Варна.
В него взеха присъединяване 21 тима и общо 109 състезатели.
Организаторите от Спортна асоциация на Министерство на вътрешните работи, Стрелкова асоциация – Министерство на вътрешните работи и домакините от ОД на Министерство на вътрешните работи – Варна демонстрираха отлична подготовка и организация при осъществяване на шампионата, като съблюдаваха и спазването на всички противоепидемични ограничения.
Врачанските служители на реда от мъжкия тим в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков след невиждано бърза и точна пукотевица завоюваха първо място и купата в отборната конкуренция при мъжете. Целия мъжкия състав влезе и в финала за самостоятелната конкуренция, само че най-хубаво класиране направи Ивайло Флоров който стигна до седмото място.
Технически проблем в стрелбата на женския тим в състав Катя Василева и Габриела Гигова ги остави отвън призовата шестица. В самостоятелната конкуренция при дамите, Катя Василева също след квалификациите влезе на край и се класира на седмо място.
В комплексното класиране купата завоюваха стрелците на ОДМВР- Варна следвани от тимовете на ОДМВР-Силистра и ОДМВР – Кърджали.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР