Отборът на Златните ще наруши своя обет за разбирателство в

...
Отборът на Златните ще наруши своя обет за разбирателство в
Коментари Харесай

Бони и Гърдева заформят скандал в Hell’s Kitchen тази вечер

Отборът на Златните ще наруши своя обет за съгласие в епизода на Hell’s Kitchen довечера от 20:00 ч. по NOVA. Рогата си ще покажат поп-фолк певицата Бони и риалити звездата Александра Гърдева , които ще влязат в словесно спречкване. Звездният тим в сезон 6 сподели огромна взаимност, само че по всичко проличава, че това ще остане в предишното. Скандалът през днешния ден ще е единствено началото на същинска война.

Вечерта за звездите ще стартира със развлечение и артистично караоке. Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо ще “блесне ” със своите певчески умения и ще събере очите на останалите готвачи. Предизвикателството пред Златните ще бъде да подготвят суши, а против тях ще се изправят спечелилите от дуела сред Червените и Сините.
 Hells Kitchen NOVA/Красена Ангелова
Напрежението ще се повиши и при тима на Червените, като съществени настоящи лица още веднъж ще бъдат Михаела и Стефани. За следващ път ще се наложи останалите поданици на Къщата на Ада да се намесят в разногласието им, а разменените обиди ще бъдат сложни за преглъщане.

Кой ще напусне Кухнята на Ада довечера?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 довечера от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада ” в, и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР