Отборът на Зенит (Санкт Петербург) записа втора поредна победа в

...
Отборът на Зенит (Санкт Петербург) записа втора поредна победа в
Коментари Харесай

Кевин Пангос спаси Зенит от резил в Белград

Отборът на Зенит (Санкт Петербург) записа втора поредна победа в Евролигата. Съставът на старши треньора Шави Паскуал съумя да се измъкне при гостуването си в Белград на Цървена звезда с крайното в дуел от 25-ия кръг на шампионата на богатите.

The moment the game was won was ice cool and made the three

Nothing but
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Чрез успеха Зенит резервира седмото място в класирането с актив от 14 победи и 9 загуби, до момента в който " звездашите " остават на предпоследната позиция с баланс от 7 триумфа и 17 провали.

Руският отбор имаше надзор над дуела през съвсем цялото време, само че в последната част обстановката на паркета в зала " Александър Николич " радикално се промени. Зенит опропасти двуцифрена преднина и позволи основни тройки в края от Деян Давидовац и Огниен Добрич, които донесоха преднина от 3 точки на домакините при 75:72 и 55 секунди на таблото. Точка от фаул линията на Артурас Гудайтис и надвит панер от далечно разстояние на гарда Кевин Пангос с 27 секунди на таблото обаче избавиха окуражения отбор на Зенит - 75:76.

 Jordan Loyd - Crvena Zvezda mts Belgrade - EB20

Единствено Пангос приключи с двуцифрен точков актив за тима на Шави Паскуал - 25 точки и 7 асистенции. Кей Си Ривърс и Артурас Гудайтис вкараха по 9 точки. За Цървена звезда Джордан Лойд бе прецизен с 21 точки, а Огниен Добрич наниза 13 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР