Отборът на завърши наравно 2:2 с Розова долина в петата

...
Отборът на завърши наравно 2:2 с Розова долина в петата
Коментари Харесай

Созопол се добра до равенството срещу Розова долина

Отборът на приключи наедно 2:2 с Розова котловина в петата си контрола от зимната подготовка, провела се на стадиона в град Твърдица. Морският отбор владееше самодейността до първото попадение за " розите ", което падна в 43-ата минута. Данаил Иванов с хубав удар в горния ъгъл откри за казанлъчани. имаше две благоприятни условия за гол, само че вратарят на Розова котловина мазета в корнер и в двата случая. насочи мощен изстрел около вратата. също можеше да означи, само че топката бе избита от голлинията.

" Розите " нямаха друго състояние преди попадението, а всичко по-интересно остана за втората част. Противно на упованията Розова котловина поведе с 2:0 след гол на Руси Черников. и от свободни удари можеха да понижат за Созопол, както и Ариф Ферадов след няколко положителни офанзиви. В последните пет минути на мача небесносините се добраха до равенството 2:2.

Възпитаниците на демонстрираха темперамент в края на срещата и изцяло справедливо изравниха резултата. Морскят отбор като цяло подходи с неуважение, само че шансът ги покри в края. След пас на Галин Димов, Ариф Ферадов с удар диагонално прати топката в дясната сглобка за 2:1, отбелязвайки петото си попадение от началото на зимните контроли. В последната 90-та минута Созопол извърши корнер. Галин Димов центрира в наказателното поле, а най-съобразителен бе Цветомир Тодоров, който с мощен изстрел от точката на дузпата оформи крайното 2:2.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР