Отборът на Заубер във Формула 1, който ще носи името

...
Отборът на Заубер във Формула 1, който ще носи името
Коментари Харесай

Стейк Ф1 показа болида си за новия сезон във Формула 1

Отборът на Заубер във Формула 1, който ще носи името Стейк Ф1 до влизането на Ауди от 2026-а година, показа новия си болид С44 за сезон 2024 на специфична гала в понеделник вечер в Лондон.

Автомобилът на основания в Хинвил, Швейцария отбор от новата година ще бъде и с нови цветове - черно и зелено, което заменя аленото през последните няколко години, в които екипът носеше наименованието Алфа Ромео.

За да се съобрази с рестриктивните мерки за хазарт в някои страни, Стейк Ф1 ще се състезава под две имена този сезон, разкрива представителят на отбора Алесандро Алуни Брави

" Още предходната година имахме две разнообразни имена - Alfa Romeo F1 Team Stake в избрани страни и Alfa Romeo F1 Team Kick. Тази година също ще имаме и две разнообразни имена за другите страни, в които ще се състезаваме, с цел да спазим използваните локални закони. Там, където
залагането е неразрешено, защото има ограничавания за рекламиране на хазарт, ние ще използваме Kick в името на нашия тим ", съобщи италианецът.



Въпреки измененията в името от Заубер резервираха водачите си от последните две години и за екипа още веднъж ще карат Валтери Ботас и Джоу Гуаню.

" Новият C44 несъмнено се усеща друго, както във връзка с външния тип, по този начин и на това, което можем да чакаме от него. Трябва да се представим по-добре като екип и да извлечем максимума от неговия впечатляващ капацитет. Нищо друго няма значение ", разяснява финландецът.

" Това е по-амбициозна кола, с повече капацитет в нея ", показа техническият шеф на тима Джеймс Кий.

Новият болид на Стейк Ф1 ще направи своя всекидневен дебют в петък в Барселона като част от подготовката за предсезонните проби във Формула 1, които ще се проведат в Бахрейн сред 21 и 23 февруари. Страната в Близкия изток ще одобри и откриващото съревнование за новата акция, което е планувано за 2 март.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР