Отборът на започна днес своята зимна подготовка с първа тренировка

...
Отборът на започна днес своята зимна подготовка с първа тренировка
Коментари Харесай

Спортист стартира подготовката си за пролетния дял

Отборът на стартира през днешния ден своята зимна подготовка с първа подготовка на терена на градския стадион в Своге, водена от именика. Двама нови футболисти стартираха занимания с „ шоколадите “ –, който идва от Ботев Враца и, който за последно игра в Септември.

С представителния тим на Спортист се готвят и четирима от ДЮШ на клуба – Марио Бисеров, Марчело Младенов, Янко Ботев и Даниел Христов. Пробен интервал в отбора започнаха трима футболисти –, Стивън Славков и Николай Рагин.

Част от зимната подготовка ще се организира в Своге, а сред 18 и 30 януари тимът ще организира предварителен лагер в Сандански. Спортист ще играе контролни срещи с Надежда Доброславци,,,,, и.

„ Започваме с положително въодушевление. Свършихме хубава работа, желаеме да надградим малко и да имаме по-успешен втори полусезон. Работим в тенденция тимът да е по-силен. Да не надяваме, че сме по-добри. Апетитът идва с яденето. Ние играем мач за мач. Искаме да изпитваме приятност. Нямаме сложени цели, нищо не е непременно при нас. Времето ще покаже. Трансферният развой е отворен. Търсим попълнения на разнообразни постове. Да се надяваме, че до заминаването на лагер ще сме окомплектовани.

Ние се подсилихме с няколко футболисти с опит в първа лига. Даваме опция и на момчета от школата да са с нас. Наблюдавах няколко изяви на младите. Те влязоха в моето полезрение и взехме решение да им дадем късмет и да ги приобщим към първия тим. Това са млади локални момчета, които имат капацитет “, съобщи Ивайло Василев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР