Отборът на записа трета поредна победа в Серия А и

...
Отборът на записа трета поредна победа в Серия А и
Коментари Харесай

Аталанта подчини Сампдория и изрита Рома от Топ 4

Отборът на записа трета поредна победа в Серия " А " и краткотрайно се изкачи на четвърто място в класирането. В дуел от 24-ия кръг отборът на надигра с 2:0 като посетител и нанесе на генуезци втора поредна загуба в шампионата, откакто " блучеркиатите " претърпяха проваляне с 0:1 от в Рим преди седмица. Така Аталанта събра 46 точки и изпревари отбора на, който приема по-късно довечера. Сампдория пък заема 10-а позиция с 30 точки. (40') и (70') означиха головете за Богинята и в случай че " вълците " не победят " росонерите " през днешния ден, Аталанта ще стартира новата седмица в Топ 4.

След отлична офанзива на гостите в 40-ата минута Руслан Малиновски получи пространство, напредна в половината на Самп и с мощен шут с левия крайник от границата на наказателното поле изведе бергамаските напред в резултата.

В 50-ата минута Йоаким Маеле опъна мрежата зад стража на Сампдория с прекрасен удар от въздуха, само че попадението бе анулирано след консултация на рефера с ВАР. Причината за това решение бе засада на Робин Госенс.

В 70-ата минута резултатът въпреки всичко стана 0:2, а създател на гола бе Робин Госенс. Той съумя да нанесе удар след центриране на Маеле отдясно преди топката да допре тревата, като изпревари защитник на домакините и отблизо разстояние не остави шансове на Аудеро.

Серия А 24 кръг, неделя 28 февруари  Сампдория 0:2краен резулат  Аталанта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР