Отборът на записа равенство 1:1 в гостуването си на Национал

...
Отборът на записа равенство 1:1 в гостуването си на Национал
Коментари Харесай

Септември с равенство срещу Национал

Отборът на записа тъждество 1:1 в гостуването си на Национал София в елитната юношеска група до 15 години!

Играчите на старши треньора Петър Василев могат да съжаляват, че не победиха, а дуелът предложи страховит футбол за феновете!

Първото полувреме надиграха домакините, като справедливо поведоха с 0:1 с гол на Йордан Аталъков! Денислав Рахнев можеше да повиши, само че ударът му срещна гредата! На два пъти Иван Кехайов се намеси чудесно, като избави удар на Виктор Илиев и фаул в последната минута преди почивката, изпълнен от Кристиян Горянов!

В началото на второто полувреме Димитър Ценов проби, като не видя влизащият самичък в наказателното поле Георги Стефчов и вместо да центрира по земя стреля, само че стражът на Национал избави!

Последва напън на домакините, само че отбраната на се оправи отлично, само че в 44′ минута се пропука след неточност в средата на терена и равенството бе възобновено от Кристиян Горянов!

Въпреки изравняването, „ септемврийци “ дадоха отговор с две положения на Димитър Челебиев, едното от които мина на сантиметри от гредата!

Това бе и последното посещение за играчите на Петър Василев през този полусезон, които не престават без загуба (7 победи и 1 равенство) като посетители!

Това бе и шести следващ дуел без загуба за тях!

В последният кръг Септември ще се изправи против Славия вкъщи!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР