Отборът на Ювентус загуби от СПАЛ с 1:2 и ще

...
Отборът на Ювентус загуби от СПАЛ с 1:2 и ще
Коментари Харесай

СПАЛ отложи празненствата в "Ювентус"

Отборът на " Ювентус " загуби от СПАЛ с 1:2 и ще би трябвало да изчака още малко за узаконяването на осмата си поредна купа в Серия " А ".

" Бианконерите " се нуждаеха от точка, с цел да си подсигуряват трофея, само че отборът на Масимилиано Алегри бе неприятно сюрпризиран от непретенциозния СПАЛ.

Алегри пусна пробен състав, като резервира множеството титуляри за основния реванш от четвъртфиналите в Шампионска лига против " Аякс " във вторник.

Двубоят стартира чудесно за " Ювентус ", който се отдръпна с гол задатък на почивката след тъкмо попадение на Мойс Кийн. Италианският национал с котдивоарски корени отклони топката в мрежата след шут на Жоао Кансело в 30-ата минута. Кийн се разписа в четвърти турнирен мач за " Юве ".

Снимка: Getty Images

През второто полувреме гостите от Торино подцениха противника и домакините сътвориха малко предстоящ поврат. Кевин Бонифаци изравни в 49-ата минута с глава, а в 74-а минута Серджо Флокари означи победния гол за СПАЛ.

" Ювентус " има 20 точки задатък пред втория " Наполи " и торинци ще ликуват прибързано с купата, в случай че на следващия ден неаполитанците не съумеят да победят последния " Киево ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР