Отборът на Ювентус стартира защитата на титлата си в Серия

...
Отборът на Ювентус стартира защитата на титлата си в Серия
Коментари Харесай

Юве започна поредна защита на титлата в Италия с успех

Отборът на Ювентус започва отбраната на купата си в Серия А с минимална победа при гостуването на състава на Парма. Единственият гол пристигна на сметката на „ бианконерите “ в 21-та минута и беше дело на бранителя Джорджио Киелини.

Ювентус бързо стартира да постанова своето предимство, като първият късмет беше изтърван от Роналдо в 11-та минута.

Все отново резултатът беше открит 10 минути по-късно. След осъществяване на корнер за „ Старата госпожа “ топката беше изчистена до крайници на Миралем Пянич на границата на наказателното поле на домакините. Босненецът върна топката към точката за дузпата, където Киелини протегна крайник и топката попадна във вратата на Парма за 1:0.

Играчите на Маурицио Сари си помислиха, че резултатът беше покачен на 2:0 в 35-та минута. Роналдо взе топката, навлезе в наказателното поле и прати топката зад вратаря на домакините Луиджи Сепе. След дълга консултация с видео-асистент реферите обаче попадението в последна сметка беше анулирано.

През второто полувреме оборотите на терена доста спаднаха, като първенците изцяло направляваха събитията на терена. Шансове се откриха пред Кристияно Роналдо, само че вратарят на Парма и в двата случая отрази неговите шутове с брилиянтни спасявания.

Така Ювентус стартира следващата отбрана на купата в Италия с победа и гледа към този момент решително към дербито на втория кръг – домакинство на “Алианц Стейдиъм “ против Наполи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР