Отборът на Ювентус победи с 2:0 като домакин СПАЛ в

...
Отборът на Ювентус победи с 2:0 като домакин СПАЛ в
Коментари Харесай

Ювентус успя да се справи със СПАЛ

Отборът на Ювентус победи с 2:0 като хазаин СПАЛ в първия мач от шестия кръг на Серия “А”. Попаденията означиха Миралем Пянич (45’) и Кристиано Роналдо (78’). Резултатът можеше да бъде и по-убедителен в интерес на " Старата госпожа ", само че вратарят на гостите Етрит Бериша направи голям брой блестящи намеси, с което засенчи Буфон, който през днешния ден се трансформира в италианския футболист с най-вече мачове за клубен тим.

В 9-ата минута Сами Кедира засече с глава центриране на Куадрадо, само че ударът му мина около вратата. В 19-ата Етрит Бериш мазета изстрел на Роналдо от добра позиция. В 34-ата минута Дибала приключи добра контраофанзива с шут, който обаче беше париран от противниковия пазач. В 43-ата Бериша с крайник избави удар с глава на Аарън Рамзи от няколко метра разстояние, а секунди по-късно бранителят Франческо Викари застана на пътя на топката на голлинията след изстрел на Пянич. Това обаче не отчая босненеца, който още в 45-ата минута съумя да означи гол с отдалечен шут, при който имаше и рикошет в неприятелски състезател.

В 54-ата минута Бериша отрази удар на Кедира с глава от непосредствена непосредственост. В 67-ата стражът направи следващото си избавяне, този път след изстрел на Дибала, а малко по-късно мазета и шут на Роналдо. В 75-ата минута Бериша парира нов удар на португалеца. В 78-ата Пауло Дибала центрира към Роналдо, който с глава промуши топката сред краката на вратаря за 2:0.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР