Отборът на Ювентус победи Милан с 2:0 като гост в

...
Отборът на Ювентус победи Милан с 2:0 като гост в
Коментари Харесай

Игуаин и Ювентус удариха Милан на "Сан Сиро"


Отборът на Ювентус победи Милан с 2:0 като посетител в огромното дерби от 11-ия кръг на Серия А. Герой в конфликта за „ Старата госпожа “ на препълнения „ Сан Сиро “ бе звездата на италианския гранд Гонсало Игуаин. Аржентинецът означи и двата гола в срещата (23‘ 64‘), с което смълча почитателите на „ росонерите “.

Възпитаниците на Винченцо Монтела въпреки всичко имаха своите шансове, а най-чистото състояние за „ червено-черните “ бе в края на първото полувреме. Никола Калинич удари гредата в 45-та минута след брилянтна интервенция на Джанлуиджи Буфон, с което пропусна отлична опция да изравни резултата.

Със извоюваните три точки „ бианконерите “ заемат 1-то място на върха дружно с Наполи, които също имат актив от 28 пункта, само че и мач по-малко. По-късно през днешния ден играчите на Маурисио Сари одобряват Сасуоло. Милан пък остава на 8-та позиция с 16 точки.

В другата среща от кръга Рома надделя с минималното 1:0 като хазаин Болоня. Единственото попадение на „ Олимпико “ бе дело на Стефан Ел Шаарауи, който осъществя в 33-та минута. Така „ вълците “ не престават да заемат 5-то място в класирането с 24 точки, до момента в който Болоня са 11-ти с 14 пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР