Отборът на Ювентус победи като гост Каляри с 1:0 в

...
Отборът на Ювентус победи като гост Каляри с 1:0 в
Коментари Харесай

Юве се справи и с Каляри, диша във врата на Наполи

Отборът на Ювентус победи като посетител Каляри с 1:0 в дуел от 20-ия кръг на италианската Серия А.

С попадение на Федерико Бернардески в 74-ата минута Юве стигна до шестата си поредна победа във всички шампионати и към този момент 11 мача няма проваляне.

Ювентус натрупа 50 точки на второто място във краткотрайното класиране и продължава преследването на водача Наполи, който е с 51.

Тимът на Каляри пък е 16-и във краткотрайното нареждане в Серия А с 20 точки. Каляри е позволил 12 загуби в 20-те си изиграни дуела досега.

Още в 9-ата минута гостите от Торино можеха да открият, само че Пауло Дибала удари греда. Федерико Бернардески пропусна нова обещаваща опция в 18-ата минута, откакто още веднъж гредата избави Каляри.

Мехди Бенатиа вкара топката във вратата на домакините в 23-ата минута, само че попадението не бе зачетено поради засада.

Четири минути по-късно обаче Каляри можеше да ликува при изстрела с глава на Леонардо Паволети, само че стражът на Юве Войчех Счесни се намеси в точния момент.

Малко преди почивката Диего Фариас овладя на добра позиция и стреля, само че също пропусна.

Ювентус продължи с опитите да вземе задатък и в 60-ата минута Миралем Пянич опитва мощен удар от приблизително разстояние, който обаче бе неакуратен.

В 74-ата минута пристигна моментът на Бернардескиу който бе открит отлично от Дъглас Коста и не сгреши за 1:0 в интерес на гостите.

Войчех Счесни пък избави вратата си в 90-ата минута след изстрел на Леонардо Паволети и по този начин трите точки отидоха в актива на Юве.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР