Отборът на Ювентус победи Интер след равенство 1:1 в редовното

...
Отборът на Ювентус победи Интер след равенство 1:1 в редовното
Коментари Харесай

Де Лихт с автогол, Роналдо влачи Юве към победа срещу Интер

Отборът на Ювентус победи Интер след тъждество 1:1 в постоянното време и победа на дузпи с 4:3. Двубоят беше част от предсезонния шампионат Интернешенъл Чемпиънс къп. Любопитното е, че и двата гола бяха маркирани от играчи на “бианконерите “. Матайс Де Лихт си означи автогол в 10-та минута след осъществяване на корнер. Кристиано Роналдо пък възвърне паритети в 66-та минута след осъществяване на директен свободен удар и подъл рикушет в стената на Интер.

По време на осъществяването на дузпите и двата състава демонстрираха извънредно неакуратен мерник. “Нерадзурите “ изпуснаха цели 3 дузпи, избавени с опитност от ветерана Джанлуиджи Буфон. За Юве, от своя страна, пропуски направиха Адриен Рабио и Федерико Бернардески. Сред голмайсторите се отличиха, Жоао Кансело, Роналдо, Емре Джан, като победният 11-метров удар беше дело на централния бранител Мерих Демирал.

По този метод “Старата госпожа “ записа първа победа от началото на предезонната подготовка. Интер, от своя страна, записа втора поредна загуба след тази от Манчестър Юнайтед на 20-ти юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР