Отборът на Ювентус победи Бреша с 2:1 като гост на

...
Отборът на Ювентус победи Бреша с 2:1 като гост на
Коментари Харесай

Ювентус постигна мъчен обрат над Бреша и оглави Серия А

Отборът на Ювентус победи Бреша с 2:1 като посетител на стадион „ Марио Ригамонти”. „ Бяло-сините” поведоха в самото начало на срещата посредством Алфредо Донарума. По-късно съотборникът му Йон Чансеяйор имаше нещастието да си вкара автогол, а в 63-ата минута Миралем Пянич направи цялостния поврат факт и донесе трите точки на „ Старата госпожа”.

Резултатът бе открит още в 4-ата минута на мача, когато Ромуло откри Алфредо Донарума в наказатленото поле и забоде топката под напречната греда, около Войчех Шчесни.

В 30-ата минута Войчех Шчесни бе заставен да реагира добре, с цел да избави свободен удар на Марио Балотели от далечно разстояние. Опитът му попадна под напречната греда, само че вратарят бе на място и съумя да го спре.

В 40-а минута Йон Чансеяйор си вкара автогол, пробвайки се да пресече центриране.

В 55-ата Гонзало Игуаин бе непокрит в наказателното поле и насочи удар в средата на вратата, само че бе отхвърлен от брилянтно избавяне със сетни старания от страна на Джеси Йоронен.

Ювентус осъществя цялостния поврат в срещата в 63-ата минута, когато след рикошет топката доближи до краката на Миралем Пянич. Той не се двоуми и изстреля превъзходен удар в долния ляв ъгъл, а топката не бе в обсега на Джеси Йоронен.

Така "Старата госпожа " оглави класирането в Серия А с 13 точки, а Бреша се намира на 12-а позиция с 6 точки в актива си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР