Отборът на Ювентус може да освободи Манчестър Юнайтед от двама

...
Отборът на Ювентус може да освободи Манчестър Юнайтед от двама
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед продава Санчо и Ван де Беек през януари с близо 100 млн. евро загуба

Отборът на Ювентус може да освободи Манчестър Юнайтед от двама ненужни футболисти през януарския трансферен прозорец - Джейдън Санчо и Дони ван де Беек, оповестява английският таблоид " Сън ". Санчо към този момент няколко месеца не тренира с първия тим, откакто се скара обществено с мениджъра Ерик загар Хаг и отхвърля да се извини. Ван де Беек по този начин и не може да се пребори за своето място на " Олд Трафорд " и е играл единствено в един мач от Висшата лига от началото на сезона.


Според изданието двамата офанзивни футболисти могат да поемат по посока Торино, а " бианконерите " ще платят едвам 30 милиона евро за правата им. Това значи, че " алените дяволи " ще инкасират близо 100 милиона евро от прехвърлянията на двамата, откакто привлякоха Ван де Беек за 39 млн., а Санчо за 85 - общо 124 млн. евро.

Все отново сходна договорка ще освободи място в бюджета за заплати на Юнайтед и също така ще постави завършек на конфузната обстановка със Санчо, която сигурно се отразява отрицателно на атмосферата в клуба. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР