Отборът на Ювентус може да направи опит да върне Антонио

...
Отборът на Ювентус може да направи опит да върне Антонио
Коментари Харесай

Антонио Конте е отворен към завръщане в Ювентус

Отборът на Ювентус може да направи опит да върне Антонио Конте в Торино в търсене на избавление на сезона си, предава „ Il Bianconero “. Столът на наставника на „ остарялата госпожа “ Масимилиано Алегри е съществено разтърсен след неубедителното начало на акцията в Серия А и Шампионската лига. „ Бианконерите “ са се насочили към някогашния си треньор Конте, който сега води британския Тотнъм.

„ Шпорите “ са непобедени от началото на сезона във Висшата лига, само че съгласно информацията 53-годишният експерт може да бъде „ отворен към завръщане в Ювентус “. На това се надява и шефът на италианците Павел Недвед, а съгласно италианското издание шансът това да се случи не е по никакъв начин дребен.

За момента само голямата наказателна клауза избавя Алегри от уволнението, само че в клуба към този момент съществено работят по намирането на негов заместител и следващото име, което се спряга за това е на Антонио Конте. За доста хора това наподобява много чудноват вид, имайки поради, че Конте не е в доста положителни връзки с президента на Юве Андреа Аниели. Освен това наставникът се оправя сносно отпред на Тотнъм и има съществени упоритости да реализира нещо огромно с клуба.

От друга страна обаче договорът на Конте изтича след по-малко от година и това дава вяра на торинци, че могат да го убедят да си тръгне. Аниели пък е подготвен да зарови томахавката и да подаде ръка на Конте.

Конте бе отпред на Ювентус сред 2011-а и 2014-а година, като точно той сложи основите на оня тим, който властваше в последното десетилетие в Италия. Под негово управление „ остарялата госпожа “ завоюва 3 пъти Скудетото и 2 пъти Купата на Италия.

Conte avvistato a Torino, tifosi impazziti: 'Torna a casa?'. Sì, ma per qualche giorno
— ilbianconero (@ilbianconerocom)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР