Отборът на Ювентус е заинтересован от идеята да привлече звездата

...
Отборът на Ювентус е заинтересован от идеята да привлече звездата
Коментари Харесай

Стон от Италия: Ювентус заменя Роналдо с Халанд следващото лято

Отборът на Ювентус е заинтригуван от концепцията да притегли звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд. „ Биаконерите “ обаче възнамеряват да създадат това чак през идващото лято, когато се чака към този момент да бъде дейна клаузата му за откупуване.

В момента Дортмунд желае 150 милиона паунда, с цел да пусне Халанд, а в последните дни мъчително се твърди, че Челси е отправил оферта за нападателя, която обаче е била отхвърлена мигновено от „ жълто-черните “. Догодина обаче норвежецът ще може да бъде закупен за 65 милиона паунда, откакто се задейства клаузата в контракта му.

В същото време пък супрезвездата на Ювентус Кристиано Роналдо има договор единствено до идващото лято, а на „ Алианц Стейдиъм “ преглеждат Халанд като идеалната опция да размени остарялата армия с нова, написа „ La Reppublica “.

Вчера обаче се появиха информации, че Роналдо ще остане в Ювентус сигурно и за новия сезон. По-рано той беше обвързван с Манчестър Юнайтед и ПСЖ. „ Gazzetta dello Sport “ пък написа, че португалецът е допустимо даже да удължи контракта си с „ биаконерите “, въпреки и при доста по-ниски условия.

Mercato, la Juve avvicina Locatelli e pensa ad Haaland per il dopo Ronaldo. Luis Alberto e Milan più lontani
— Repubblica (@repubblica)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР