Отборът на Йънг Бойс спечели с 2:1 като гост реванша

...
Отборът на Йънг Бойс спечели с 2:1 като гост реванша
Коментари Харесай

Йънг Бойс попари Динамо за две минути

Отборът на Йънг Бойс завоюва с 2:1 като посетител реванша против Динамо (Загреб) от плейофа в Шампионската лига и се класира за груповата фаза на шампионата. Първата среща в Швейцария приключи наедно 1:1 и по този начин с общ резултат 3:2 жълто-черните не престават напред.

Динамо пръв откри резултата в 7-ата минута и се почувства покрай задачата. Тогава Олмо получи в наказателното поле и опита да върне обратно, там бранител на гостите не се намеси добре и подари топката на Хайрович, който без закъснение означи за 1:0.

В средата на второто полувреме обаче гостите сътвориха цялостен поврат в границите на две минути. Първо в 64-ата минута Асале финтира Леовац по страховит метод и бранителят го задържа в наказателното поле за дузпа, а Гийом Оаро осъществя от бялата точка за 1:1.

В 66-ата минута след центриране от корнер Вутрич с глава насочи топката към Оаро, който от близко засече във вратата за 1:2.

Така Йънг Бойс шокира своя противник и отмъкна успеха под носа му като по този метод се класира и за групите на Шампионската лига за пръв път в историята си. Динамо пък ще ближе раните си в групите на Лига Европа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР