Отборът на Ямбол си осигури услугите на халфа Станислав Вълчев.Ето

...
Отборът на Ямбол си осигури услугите на халфа Станислав Вълчев.Ето
Коментари Харесай

Ямбол си осигури услугите на още един халф

Отборът на Ямбол си обезпечи услугите на халфа Станислав Вълчев.

Ето какво написаха от клуба на страницата си във Facebook:

ФК „ Ямбол 1915 “ притегли един от най-талантливите ямболски футболисти – Станислав Вълчев! Станислав играе като централен полузащитник, роден е в Ямбол през 2000г, първите си футболни стъпки прави в локалния ФК „ Арена “ Ямбол под наставленията на треньора Тодор Пачев. На 14 годишна възраст попада в полезрението на скаути от ПФК „ Лудогорец “ Разград и незабавно бива притеглен. С екипа на „ орлите “ като младеж печели всичко – Купа на България, Републиканско състезание, Елитна група до 17г. и Елитна група до 19г. Дебютира в мъжкия футбол с ПФК „ Лудогорец ІІ “, като също по този начин влиза в групата на първия тим против ПФК „ Левски “ София в мач от ЕфБетЛига. През сезон 2020/2021 е капитан на ПФК „ Лудогорец ІІІ “ в Трета лига, като за 20 мача вкарва 17 гола. След положителните му изяви следва трансфер в борещия се за промоция във Втора Професионална лига ПФК „ Дунав “ Русе. В идващия сезон за „ Дунав “ във Втора лига, изиграва 15 мача и вкарва 1 гол.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
ФК „ Ямбол 1915 “ следва неотклонна политика да залага на локални футболисти и сме извънредно щастливи, че Станислав Вълчев избра за идващ стадий от кариерата си точно родния Ямбол!

Добре пристигнал Съни, бъди здрав и работлив, другото ще го постигнеш с безспорните си качества!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР