Отборът на Волфсбург победи РБ Лайпциг с 1:0 като домакин

...
Отборът на Волфсбург победи РБ Лайпциг с 1:0 като домакин
Коментари Харесай

Волфсбург изхвърли носителя на Купата на Германия от турнира

Отборът на Волфсбург победи Република България Лайпциг с 1:0 като хазаин в среща от втория кръг в шампионата за Купата на Германия по футбол и в профил носителя на трофея в последните две години.

Победният гол за домакините бе дело на Вацлав Черни в 14-ата минута на дуела, а гостите от Лайпциг играха с човек по-малко от 56-ата минута, когато Юсуф Поулсен получи втори жълт и надлежно червен картон. Чешкото крило на Волфсбург можеше да се разпише още веднъж и 10 минути след първото си попадение след недоразумение в отбраната на съперника. След почивката Давид Раум удари греда за гостите.

С триумфа Волфсбург постави край и на серията от три следващи победи на Република България Лайпциг във всички шампионати.

В други срещи от втория кръг на шампионата Щутгарт отстрани Унион Берлин след домашен триумф с 1:0. Дениз Юндав бе прецизен за Щутгарт в 45-ата минута. Поражението бе 11-о следващо за Унион Берлин във всички шампионати.

Четвъртодивизионният ФК Хомбург се наложи над състезаващия се във втора Бундеслига Гройтер Фюрт с 2:1 като хазаин, а в мач сред втородивизионните Санкт Паули и Шалке 04, домакините от Санкт Паули надвиха с 2:1 след продължения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР